Arbeidsvoorwaarden op maat

 
Gemeente(n):Gemeente Hoorn (50.001 - 100.000)
Jaar van uitgave:2014
Onderwerpen:Arbeidsvoorwaarden
Type(s):Beleidsnota
Contact: mevr. M. Visser
E-mail:Marijke.visser@hoorn.nl

 

Gemeente Hoorn werkt met een overzicht van het pakket arbeidsvoorwaarden, ondersteunende instrumenten en faciliteiten voor het personeel. Dit personeelsbeleid richt zich op de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers door rekening te houden met de actuele levensfase qua kenmerken en behoeften. Dat is maatwerk. Uitgangspunten zijn: geven van keuzemogelijkheden, investeren in persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit en beroep op de eigen verantwoordelijkheid.


Naast de in de tabel genoemde onderwerpen werkt de gemeente Hoorn aan een organisatiebeleid en cultuur die ook bijdraagt aan dit thema: een Great Place to Work. De onderwerpen die het thema duurzame inzetbaarheid raken: het nieuwe werken, leiderschapsontwikkeling, resultaatgerichte personeels- en beoordelingsgesprekken en strategische personeelsplanning.

 

 

Reageer!

Hoe waardeert u dit praktijkvoorbeeld?

 

Reageer als eerste !
 

©VNG 2019
Deze samenvatting is uitsluitend bestemd voor intern gebruik door gemeenten. Verstrekking aan anderen is alleen toegestaan met toestemming van de VNG (070-3738020 / informatiecentrum@vng.nl).