Ambitieverhaal Deventer internationaal 2015-2020

Gemeente(n):Gemeente Deventer (50.001 - 100.000)
Jaar van uitgave:2015
Onderwerpen:Internationaal beleid
Type(s):Beleidsnota

 

"Hoe geven, delen, ruilen wij in Deventer met elkaar? Hoe leggen we slimme verbindingen? Hoe structureren we 'toevallige' ontmoetingen die een extra impuls aan internationale ontwikkeling geven?"

 

Ondernemers, maatschappelijke organisaties, onderwijs- en cultuurinstellingen en de gemeente Deventer gaan samen de internationale kracht van Deventer versterken. Door samen op te trekken, creëren ze nieuwe internationale kansen voor Deventer. Dat staat in de ambitie "Deventer Internationaal 2015-2020". De partijen hebben dit samen gemaakt.
 

Het  'virtueel' International Office Deventer zorgt voor de smeerolie en de dynamiek van de infrastructuren en bestaat uit een aantal ambassadeurs, mensen in Deventer, die internationaal verantwoordelijk zijn binnen de sectoren maatschappelijk middenveld / NGO's, cultuur, onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Zij schakelen met elkaar en met hun achterban en zijn ambassadeur voor internationaal informeren en gegevens uitwisselen, verbinden en faciliteren, zaken doen en netwerken.

 

 

Reacties

Hoe waardeert u dit praktijkvoorbeeld?

 

Reageer als eerste !